Belangrijkste lessen van Master Your Mindset

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Master Your Mindset is een bestseller van de auteur Michael Pilarczyk. Hij schrijft in zijn boek over het behalen van succes en geluk, maar ook waarom niet iedereen dit lukt. 

In zijn Master Your Mindset 12 stappenplan gaat hij hier verder op in en introduceert hij handige handvaten hoe ook jij jouw mindset kunt veranderen. Het boek is tevens te verkrijgen als Master Your Mindset luisterboek en Master Your Mindset e-book

Inhoudsopgave

Michael Pilarczyk is eveneens de schrijver van het boek Think and Grow Rich. In dit artikel gaan we in op de belangrijkste lessen van de persoonlijke ontwikkelings leraar Michael Pilarczyk.

Deze dingen leer je in het

Master your Mindset_Michael Pilarczyk

Master Your Mindset

Leef je mooiste leven

Over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes.

De combinatie die dit boek uniek maakt

De Master Your Mindset strategie

“Alles is mindset” is een belangrijke quote van de Master Your Mindset schrijver. Hij is ervan overtuigd dat je mindset ontzettend veel invloed heeft op je leven en dat je het meeste uit je leven haalt, door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Oftewel; het belang van de kracht van je eigen gedachten.

Pilarczyk gaat in zijn boek in op zowel persoonlijke groei, als zakelijk succes. Hij hanteert naast de theoretische kant van het boek, ook een praktisch stappenplan, waarbij we in deze Master Your Mindset review ingaan op de belangrijkste lessen. Waarin hij uitlegt hoe je jouw dromen waarmaakt.

Jouw doel

Een van de eerste dingen waar Master Your Mindset en leef je mooiste leven om draait, is het stellen van een doel. Dit doe je onder meer door je te omringen met positiviteit en negatieve energie uit je leven te bannen. Hij bespreekt onder meer dat negatieve, belemmerende gedachten je niet mogen tegenhouden om je mooiste leven te leiden. Om je mindset te masteren, is het belangrijk om gedachtepatronen te doorbreken.

Jouw doel moet volgens de auteur vooral heel duidelijk en zo concreet mogelijk zijn. Bepaal jouw doel tot in de details. Simpelweg zeggen dat je meer geld wil verdienen, is dus geen helder doel. Het vaststellen van jouw levensdoel, helpt je om de focus te behouden en je te concentreren op wat echt belangrijk is voor jou in het leven. Michael Pilarczyk vertelt tevens dat het belangrijk is om dit einddoel te visualiseren. Als het je niet lukt om jouw doel te visualiseren, is dit waarschijnlijk omdat je nog niet concreet genoeg weet wat jouw doel is.

Een concreet plan

Naast het visualiseren, is de auteur van mening dat je jouw doel niet kunt behalen, zonder een strategisch plan. Je kunt hiervoor ook kijken naar mensen die je inspireren en de strategie van iemand anders gebruiken om jouw doel te bereiken. Om een strategisch plan op te zetten, dien je van tevoren onderzoek te doen en samen te werken met andere mensen in jouw omgeving. Begin vervolgens direct met het uitvoeren van dit plan, aangezien dit een belangrijk onderdeel is van het stappenplan van Master Your Mindset. Er is nooit een perfect moment om te starten en daarom dien je er meteen aan te beginnen.

Persoonlijk meesterschap

Je houding en energieniveau zijn volgens de schrijver van Master Your Mindset belangrijke factoren die de mate van succes bepalen. Hoewel je flexibel dient te zijn in de acties die je onderneemt, is het volgens hem erg belangrijk dat je niet afwijkt van je doel en je jouw doel niet verandert. Focus is hierbij een belangrijk sleutelwoord. Laat je niet afleiden door andere dingen die jouw tijd verspillen en blijf werken naar het door jezelf gestelde doel. 

De Master Your Mindset Podcast

Michael Pilarczyk heeft een eigen podcast op Youtube, waarin hij ingaat op zijn filosofie van Master your Mindset. Hij heeft het daarbij over het stellen van doelen en legt uit waarom de één er wel in slaagt om succes te behalen en anderen niet. Dit draait volgens hem om het maken van keuzes en het ondernemen van actie. Dit doe je volgens zijn Master Your Mindset strategie met behulp van een systematisch plan. 


Hij gaat ook in op bepaalde mindsets die mensen hebben en de onderlinge verschillen. Bijvoorbeeld of je je dingen aantrekt van anderen, tegen wie je opkijkt enzovoorts. Hij heeft het tevens over zijn filosofie, dat het behalen van succes geen toeval is. Hij ontkent het bestaan van geluk en pech niet, maar is van mening dat het belangrijk is om aan jezelf en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, om het geluk in je leven te vergroten. Een belangrijk onderdeel hiervan is je tijd efficiënt besteden, je niet bezig houden met anderen en de overtuiging dat succes een filosofie is.

Succes is een filosofie

Michael Pilarczyk is van mening dat je een structureel plan moet hebben. Zonder excuses waarom je jouw doelen niet kunt behalen, zoals de keuze voor een gezin of de keuze voor kinderen. Succes is volgens hem een filosofie en niet iets dat je zomaar komt aanwaaien. Positief denken is hierbij van groot belang, aldus de auteur.

Het trainen van je mindset doe je door te starten met kleine dingen, zodat je jouw hersenen traint om dingen te visualiseren. Net zoals je deed in je kindertijd. Hoe vaker je dit doet; hoe makkelijker het wordt. Dit zal je in staat stellen om je doel te realiseren en uiteindelijk je mooiste leven te leven.

Ben je ondernemer en wil jij succesvol je doelen realiseren en leven en ondernemen op jouw voorwaarden, zodat jij je mooiste leven kan leven? Als Business Strateeg denk ik graag met je mee om jouw bedrijf succesvol te laten groeien. Word opMERKelijk Winstgevend. Succes gegarandeerd.

Veelgestelde Vragen – FAQ’s

Waarom moet ik Master Your Mindset lezen?

Master Your Mindset is een boek dat je moet lezen als je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling en het behalen van succes. Het is een boek van de auteur Michael Pilarczyk en hij leert je hoe je jouw mindset kunt masteren en je denkpatroon te doorbreken. Met als doel je mooiste leven te leiden.

Waar is Master your Mindset te koop?

Master your Mindset is te koop bij onder andere Bol.com en Bruna. Je kunt hier tevens een Master your Mindset inkijkexemplaar bekijken, een Master Your Mindset tweedehands versie kopen of een Master Your Mindset epub versie aanschaffen. 

Master your Mindset_Michael Pilarczyk

Master Your Mindset

Leef je mooiste leven

Over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes

De combinatie die dit boek uniek maakt

 

Koop Direct!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.